Over ons

Pieter’s Fytshûs is de nieuwe fietsenwinkel in Ureterp. Voorheen Dijk tweewielers is vanaf 2 April 2022 overgenomen door Pieter de Vries en Froukje de Vries-Doller. Wij zullen ons best doen om het gevoel van een echte dorpswinkel voort te zetten waar gastvrijheid en echt vakmanschap altijd op 1 staat.

Pieter is wellicht een bekend gezicht voor sommige in Ureterp en omgeving. In de vroege jaren van Dijk tweewielers heeft hij hier veel tijd doorgebracht met een bijbaan in het repareren van fietsen. De liefde voor het vak is nooit verdwenen en met het nieuws dat Dijk tweewielers na bijna 40 jaar stopt leek ons dit het juiste moment om mijn droom van een eigen zaak waar te maken.

Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle soorten fietsen van e-bike tot sportfiets alles is mogelijk.

Voor een nieuwe of gebruikte fiets bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij proberen ten alle tijden zo’n breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat er voor een ieder een fiets naar wens te vinden is.

Heeft u vragen of wensen? Breng ons een bezoek in de winkel of bel naar de winkel.

Graag tot ziens bij Pieter’s Fytshûs!

Call Now Button